Microsoft Outlook Timemanagement cursus

Microsoft Outlook Timemanagement

 450,00

Waarom zou je deelnemen aan deze Outlook Timemanagement training? Omdat het de sleutel is tot het ontgrendelen van een wereld van ongekende productiviteit en organisatie! Deze training biedt niet alleen de essentiële tools en technieken om je Outlook-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, maar het opent ook de deur naar een leven waarin je controle hebt over je inbox, je takenlijst en je agenda. Leer hoe je je tijd effectief kunt beheren, prioriteiten kunt stellen als een pro en eindelijk die constante stroom van e-mails onder controle kunt krijgen. Met praktische tips, hands-on oefeningen en waardevolle inzichten, zal deze training je helpen om efficiënter te werken, meer gedaan te krijgen in minder tijd en uiteindelijk meer rust en voldoening te vinden in je werk. Dus waar wacht je nog op?

Ja, ik wil meer leren over Timemanagement met Outlook

Microsoft Outlook Timemanagement  450,00

Heb je constant een overvolle mailbox? Kom je niet toe aan het afronden van al je taken? Voel je de druk om iedereen tijdig te beantwoorden, maar lijkt het onmogelijk om daar tijd voor te vinden? Dan is de cursus Timemanagement met Outlook precies wat je nodig hebt. Leer hoe je het overzicht terugkrijgt en kostbare tijd bespaart. Ontdek de meest efficiënte manieren om met Outlook te werken en zie hoe jouw persoonlijke timemanagement met sprongen vooruitgaat.

PROGRAMMA

In het ochtend gedeelte van deze Timemanagement cursus met Outlook behandelen we de volgende onderwerpen:
 1. Prioriteiten stellen en de 2-minutenregel van timemanagement: Leer hoe je effectief prioriteiten kunt stellen en gebruik kunt maken van de bekende 2-minutenregel om snel kleine taken af te handelen en je productiviteit te verhogen.
 2. Richtlijnen voor het verwerken van e-mails: Ontdek strategieën om je e-mailinbox te beheren, waaronder het identificeren van belangrijke berichten, het delegeren van taken en het archiveren van minder relevante e-mails.
 3. Focus op je werk: Kom erachter hoe je onnodige afleiding kunt verminderen door pop-ups en irrelevante e-mails uit te schakelen, zodat je je kunt concentreren op belangrijke taken.
 4. Optimaliseren van schermindeling, werkbalken en linten: Leer hoe je de lay-out van Outlook kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften, inclusief het efficiënt gebruik van werkbalken en linten voor snelle toegang tot functies.
 5. Slim werken met de Outlook-agenda: Ontdek hoe je je agenda effectief kunt gebruiken voor het plannen van afspraken, het instellen van herinneringen en het beheren van je dagelijkse takenlijst.
 6. Gebruik en aanmaken van taken: Leer hoe je taken kunt maken, organiseren en prioriteren in Outlook, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er moet gebeuren.
 7. Werken met kleuren en categorieën: Ontdek hoe je kleuren en categorieën kunt gebruiken om je e-mails, agenda-items en taken te organiseren en te onderscheiden op basis van hun belangrijkheid of onderwerp.
Na de lunch gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:
 1. Ervaringen bespreken en vragen: Neem de tijd om ervaringen te delen, vragen te stellen en eventuele problemen of uitdagingen te bespreken die je bent tegengekomen tijdens het toepassen van de geleerde technieken.
 2. Archiveren van berichten: Leer hoe je e-mails kunt archiveren op een gestructureerde en efficiënte manier, zodat je inbox opgeruimd blijft en je belangrijke informatie gemakkelijk kunt terugvinden.
 3. Mails zoeken en vinden m.b.v. slimme technieken: Ontdek geavanceerde zoektechnieken in Outlook om snel specifieke e-mails te vinden, zelfs in grote archieven met berichten.
 4. Stappenplan en regels voor automatisering: Leer hoe je automatisering kunt gebruiken in Outlook, zoals het instellen van regels voor het automatisch verplaatsen of markeren van specifieke e-mails, om je workflow te stroomlijnen en tijd te besparen.
 5. Slim omgaan met veelgebruikte teksten en handtekening: Ontdek hoe je sjablonen kunt maken voor veelvoorkomende e-mails en hoe je je handtekening kunt aanpassen voor een professionele uitstraling en consistentie in je communicatie.
 6. Samenwerken met anderen vanuit een gezamenlijke mailbox: Leer hoe je effectief kunt samenwerken met collega's door middel van een gedeelde mailbox, inclusief het organiseren van gedeelde agenda's, taken en e-mails.
Deze Outlook Timemanagement cursus biedt een uitgebreide verkenning van Outlook-functies en -technieken om je te helpen je workflow te optimaliseren, je productiviteit te verhogen en je tijd efficiënter te beheren.

VOORKENNIS

Om deel te nemen aan een Timemanagement met Outlook cursus is het handig om basiskennis te hebben van het gebruik van computers en software, inclusief het kunnen navigeren in het Outlook-programma. Specifieke voorkennis die nuttig kan zijn om het maximale uit de cursus te halen, omvat:
 1. Basisvaardigheden in Outlook: Het is handig als je bekend bent met de basisfunctionaliteiten van Outlook, zoals het lezen en schrijven van e-mails, het plannen van afspraken in de agenda, en het maken en beheren van taken.
 2. Algemene computervaardigheden: Een goed begrip van bestandsbeheer, het gebruik van toetsenbordsneltoetsen en basisprincipes van softwaregebruik zal je helpen om snel te navigeren en efficiënt te werken in Outlook.

VERVOLG

Na het volgen van deze cursus kun je één van deze vervolg trainingen volgen;

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE TRAININGEN

Al onze cursussen worden verzorgd door een ervaren trainer met een glimlach.
Klik op een van de cursussen voor meer informatie

Microsoft Teams training HaHa training
Microsoft Power BI cursus HaHa training
Microsoft Excel cursus HaHa training
Microsoft SharePoint cursus HaHa training
Microsoft Outlook cursus HaHa training
Microsoft Word cursus HaHa training
Office 365 cursus HaHa training
Microsoft PowerPoint cursus HaHa training
Microsoft OneNote cursus HaHa training

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus

 • Aldoende
 • BTR Training
 • LeerWerkBuro
 • MastrIT
 • OpaTel
 • WestHaghe