Jouw Cursussen
Home > Cursusaanbod > Tasks voor Planner en To Do cursus

OP ZOEK NAAR EEN TASKS VOOR PLANNER EN TO DO CURSUS?

Verzorgd door een ervaren trainer met een glimlach

Training Tasks voor Planner en to Do

Incompany
training

Vanaf € 475,- per dagdeel

CURSUS TASKS VOOR PLANNER & TO DO

Tijdens de Tasks voor Planner en To Do training leren de cursisten om persoonlijke taken in To Do, Teams-chat en Outlook te combineren. Voor de gedeelde taken duiken we tijdens de cursus met teamtaken in de App Tasks voor Planner.
De training is geschikt voor iedereen die taken moet maken, toewijzen en monitoren.

Door deel te nemen aan deze training kan de cursist leren hoe hij zijn taken effectiever kan organiseren, prioriteren en beheren, wat essentieel is om productiever te zijn in zowel professionele als persoonlijke taken. Bovendien biedt de training inzicht in geavanceerde functies en integraties, waardoor de cursist zijn workflow kan stroomlijnen en meer controle kan krijgen over zijn dagelijkse activiteiten.

De training biedt niet alleen praktische vaardigheden, maar ook het zelfvertrouwen en de bekwaamheid om effectief om te gaan met de toenemende complexiteit van professionele verantwoordelijkheden, wat de cursist in staat stelt succesvol te navigeren in de snel veranderende wereld van Microsoft 365.

Stel zelf je eigen Tasks voor Planner To Do cursus samen. Uiteraard helpen onze docenten mee om een zo’n zorgvuldig mogelijk cursusprogramma op te stellen. Al onze cursussen zijn opgebouwd volgens de hands-on methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de computer/laptop zit om in de applicatie te leren

TRAININGSONDERWERPEN
TASKS VOOR PLANNER EN TO DO

WAAR EN HOE WERK JE MET TASKS VOOR PLANNER & TO DO

 • Een plan aanmaken in de app,
 • Een plan aanmaken in een kanaal.
 • Wat zijn buckets?
 • Toevoegen van buckets en taken
 • Volgorde aanpassen
 • Tegelijkertijd samenwerken en synchronisatie

TAKEN AANMAKEN

 • Wie heeft de taak gemaakt en waar zie ik de wijzigingen?
 • Taken en labels toewijzen
 • Voortgang en prioriteit
 • Begin- en einddatum, herhaaltaken
 • Notities

GEAVANCEERDE TOEVOEGINGEN

 • Controlelijst
 • Een taak van een item in de controlelijst maken
 • Bijlagen
 • Opmerkingen

OVERZICHTEN IN PLANNER 

 • Groeperen en filteren
 • Bord of lijst
 • Diagrammen
 • Planning

MEER FUNCTIES IN TASKS VOOR PLANNER & TO DO

 • Plan toevoegen aan Outlook agenda
 • Plannen exporteren naar Excel
 • Plan verlaten en verwijderen

De training Tasks voor Planner & To Do is geschikt voor medewerkers die nog niet- of effectiever willen werken met de app in Microsoft 365 werken.

Tijdens de cursus krijg je uitleg over de meest gebruikte functies en maken we een uitstapje naar de uitgebreide functies van Planner. 

EN NOG VEEL MEER MOGELIJKHEDEN…

Afhankelijk van je keuze is het ook mogelijk om van te voren een maatwerk cursus op te stellen.

BEN JE VOOR JEZELF OP ZOEK NAAR EEN KLASSIKALE CURSUS OF EEN GROEP INHOUSE?

Liever een klassikale training voor de Tasks voor Planner en To Do? Reserveer dan een plekje in ons open rooster. Op vooraf geplande data verzorgen wij cursus met een vooropgesteld programma in deze applicatie.

HaHa Training lachen resultaat

CURSUSSEN WAAR HAHA TRAINING GEEFT:

Wij kunnen o.a. Tasks voor Planner To Do cursussen verzorgen in:

VEELGESTELDE VRAGEN

Een incompany training in de applicatie Tasks voor Planner To Do houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Helaas zijn wij met het STAP Budget gestopt. Wil je een mooie aanbieding ontvangen voor een cursus? We denken graag met je mee naar een passende betaalbare oplossing

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus