Jouw Cursussen
Home > Diensten > Microsoft 365 Adoptie

ADOPTIE MICROSOFT 365?
WIJ DENKEN GRAAG MEE

Verzorgd door een ervaren trainer met een glimlach

Adoptie Microsoft 365

Op projectbasis

ADOPTIE EEN BELANGRIJK ONDERDEEL

In de afgelopen jaren is Microsoft 365 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte cloudgebaseerde samenwerkingsplatforms ter wereld.

Het biedt een breed scala aan productiviteitstools, waaronder Teams, Tasks voor Planner To Do, Whiteboard, Microsoft Forms, Lists, Flow en PowerAutomate, die gebruikers helpen hun werk beter en efficiënter te doen.

Maar de adoptie van Microsoft 365 kan soms een uitdaging zijn voor organisaties. Gelukkig biedt HaHa Training uitgebreide ondersteuning om organisaties te helpen bij de adoptie van het Microsoft 365 platform.

HaHa training is gespecialiseerd in het verzorgen van de nodige trainingen om jouw organisatie volledig op stoom te krijgen in het gebruik na de implementatie van Microsoft 365 en de Office 365 programma’s.

Idealiter helpen wij organisaties van A tot Z. Van plan tot uitvoer maar bijspringen in een al verder stadia is ook mogelijk.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ ADOPTIETRAJECTEN

Microsoft 365 is een geïntegreerde suite van productiviteitsapps en cloudservices, waaronder Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Het biedt een uitgebreide oplossing voor samenwerking, communicatie, en beveiliging in de moderne werkplek.

Adoptie van Microsoft 365 verwijst naar het proces waarin organisaties doelbewust en effectief de verschillende applicaties en functies van Microsoft 365 in hun dagelijkse werkzaamheden integreren. Het omvat training, bewustwording, en het aanmoedigen van medewerkers om de volledige voordelen van de suite te benutten.

Adoptie van Microsoft 365 verbetert de productiviteit, samenwerking en beveiliging binnen een organisatie. Het maximaliseert de waarde van de geïmplementeerde tools, zorgt voor uniformiteit in het gebruik en bevordert een efficiëntere en moderne werkstijl.

Behoefteanalyse: Identificeer specifieke organisatorische behoeften.
Stakeholderinteractie: Betrek belangrijke belanghebbenden.
Implementatiestrategie: Ontwikkel een stapsgewijze aanpak.
Training en Ondersteuning: Bied opleiding en hulp aan eindgebruikers.
Evaluatie: Meet de effectiviteit en pas indien nodig aan.

  • Workshops en Trainingssessies: Organiseer interactieve trainingen.
  • Communicatiecampagnes: Informeer en motiveer medewerkers.
  • Pilots en Proefimplementaties: Laat gebruikers de nieuwe tools ervaren.
  • Feedbacksessies: Verzamel input en pas aan op basis van gebruikerservaring.

Neem contact op met ons team voor een consultatiegesprek en aangepast advies. Vul ons contactformulier in om een afspraak te plannen of verdere informatie te ontvangen over de adoptie van Microsoft 365 in jouw specifieke context.

Ons doel is om iedere medewerker binnen de organisatie de juiste training of ondersteuning te bieden. Met als uiteindelijke doel om Microsoft 365 succesvol uit te rollen in de gehele organisatie!

Aanpak adoptie Microsoft 365

Stap 1: Behoefte bepalen

Behoefte peilen bij de organisatie. Dit omvat het bepalen van welke tools en functies van Microsoft 365 het meest relevant zijn voor uw organisatie.
  • Verzamel informatie over de huidige IT-infrastructuur van de organisatie.
  • Identificeer bestaande technologieën en tools die in gebruik zijn.

Stap 2: Plannen van Implementatie

Samen met HaHa Training stellen wij een implementatieplan op voor Microsoft 365, inclusief de fasen en tijdlijn voor de implementatie.

Stakeholderinteractie:

  • Plan gesprekken met belangrijke stakeholders, zoals IT-beheerders, afdelingshoofden
  • Stel vragen over de huidige uitdagingen, gewenste verbeteringen en doelstellingen op het gebied van samenwerking, communicatie en productiviteit.

Stap 3: Plannen van Implementatie

Samen met HaHa Training stellen wij een implementatieplan op voor Microsoft 365, inclusief de fasen en tijdlijn voor de implementatie.

Stakeholderinteractie:

  • Plan gesprekken met belangrijke stakeholders, zoals IT-beheerders, afdelingshoofden
  • Stel vragen over de huidige uitdagingen, gewenste verbeteringen en doelstellingen op het gebied van samenwerking, communicatie en productiviteit.

"Transformeer je Werkplek met Microsoft 365 Adoptie."

Reserveer dan een plekje in ons open rooster. Op vooraf geplande data verzorgen
wij cursus met een vooropgesteld programma in Microsoft en Office 365.

HaHa Training lachen resultaat

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus