Jouw Cursussen
Home > Over ons

Aangenaam: dit is Hans-Peter, jouw Microsoft trainer

Microsoft Office cursussen met een glimlach

Hans-Peter Hartog - Microsoft 365 trainer

CURSUS OFFICE 365 OP MAAT

Als eigenaar van HaHa training is Hans-Peter sinds april 2022 gestart als trainer van Microsoft programma’s. Met een achtergrond in de Commerciële Economie met specialisatie Online Marketing heeft hij jarenlang zelf de Microsoft programma’s gebruikt. Met een grote glimlach brengt hij zijn kennis met veel passie over op zijn cursisten bij zowel commerciële organisaties als (semi) overheidsinstellingen.

Microsoft 365 trainingen voor eindgebruikers

Hans-Peter is 32 jaar oud, woont in Heerhugowaard met zijn gezin en reist door de hele Noordkop om Microsoft trainingen te geven: van hartje Amsterdam tot Texel. Voor grote opleidingstrajecten van de overheid of de gemeente werkt hij met een vakkundig trainersteam. Samen sparren en opleidingsplannen maken voor zijn opdrachtgevers is van onschatbare waarde voor de kwaliteit van zijn trainingen. Naast het geven van trainingen helpt HaHa training organisaties met het verder brengen van de digitale samenwerking. Heb je als organisatie advies nodig over digitale vraagstukken? Neem contact met ons op.

‘’De werkwijze hoe de medewerkers de aangeleerde skills gaan gebruiken is erg belangrijk, omdat je daarmee echt verandering gaat zien’’

TRAININGEN DIE WIJ GEVEN

Microsoft 365 cursus klassikaal
Excel VBA training voor gevorderde
PowerAutomate cursus klassikaal
Training Tasks voor planner en to do klassikaal
cursus Microsoft Forms klassikaal
Cursus OneDrive klassikaal
Microsoft Word Gevorderde cursus
SharePoint Gevorderde cursus klassikaal

EN NOG VEEL MEER MOGELIJKHEDEN…

Staat de training die je zoekt er niet tussen? Geen paniek!
Stuur ons een aanvraag en wij gaan op zoek naar de meest geschikte trainer die bij jullie de training op locatie verzorgd

Bent u op zoek naar een cursus of workshop op locatie?

Wij matchen de juiste trainer bij de juiste doelgroep. HaHa training geeft Microsoft trainingen voor zowel commerciële bedrijven, (semi) overheidsinstellingen als non-profit organisatie.

Organisaties gaan tijdens de trainingsdagen aan de slag met verschillende Microsoft programma’s, zoals Microsoft 365, Tasks voor Planner To Do, Power BI, Microsoft Word, Teams of SharePoint.

HaHa Training lachen resultaat

MICROSOFT 365 CURSUS BIJ JOUW OP LOCATIE:

Wij kunnen o.a. Office 365 cursussen verzorgen in:

‘’De Trainingen bij HaHa zijn humoristisch, persoonlijk en helder’’

Aanvullende diensten om de digivaardigheid te verhogen

Naast alle persoonlijke Microsoft trainingen zorgt HaHa training voor een goede nazorg na de training(en). Het is belangrijk dat de cursisten de geleerde vaardigheden gaan toepassen en daar hulp bij krijgen. Met een team van digicoaches helpen wij jou. Zo kom jij als organisatie verder op digitaal vlak en houd je de medewerkers scherp. De digicoach is gespecialiseerd in alle Microsoft programma’s en kent alle nieuwe functies binnen de programma’s.

“Wist je dat HaHa training ongeveer 80% van de trainingen online verzorgd?”

Om de trainingen zo efficiënt mogelijk te maken bieden wij de mogelijkheid om jouw training te ondersteunen met verschillende interactieve elearning zoals Whats2Learn maar ook onze eigen Mr HaHa 365 Teams tegel.

Deze laatste is een effectieve leermethode om door middel van kleine stukjes trainingsmateriaal stapje voor stapje te leren geheel geïntegreerd met Microsoft Teams.

Stel je eens voor dat jouw personeel iedere dag een klein beetje bijleert?

HaHa Training lachen resultaat

Op weg naar een digitaal sociaal netwerk

De trainingen van HaHa training zijn digitaal sociaal. Wat hiermee bedoeld wordt is dat Hans-Peter met zijn collega trainers rekening houdt met het sociale aspect binnen de trainingen. Moet je als leidinggevende een slechtnieuwsgesprek voeren? Dan is dat natuurlijk beter om dat face-to-face te doen. Ook al gaan we in de toekomst steeds vaker digitaal samenwerken, het persoonlijke contact blijft daarbij belangrijk. En iedere doelgroep is daarbij anders.

HaHa training houdt altijd rekening met het niveau van jouw organisatie. Zo groeien jouw medewerker, het team en de organisatie met jou mee! Neem vandaag nog contact met ons op voor een training of een van de andere diensten.

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus