Jouw Cursussen
Home > Diensten > Mr HaHa 365

JOUW EIGEN LEERPLATFORM
IN TEAMS

Stap in het leertaject met de innovatieve app in Microsoft Teams, ontwikkeld door ervaren Microsoft 365 trainers 

Mr HaHa 365
Microlearning Microsoft 365

WAT IS MR HAHA 365?

Duik in de wereld van Microsoft 365 met onze Mr HaHa 365-app, jouw persoonlijke platform voor microlessen en praktische kennis.

Ontdek verschillende leertrajecten, vol met interactieve en gerichte lessen om de vaardigheden in Microsoft 365 en applicaties te verbeteren.

Heb je een specifieke vraag? Dan is het mogelijk om onze handige doorzoekbare kennisbank te raadplegen. Bij Mr HaHa 365 is leren flexibel, toegankelijk en altijd binnen handbereik.

Mr HaHa 365 Microlearning

Op je eigen tempo

Neem als gebruiker zelf de regie over de snelheid waarmee je door onze interactieve en geanimeerde microlessen navigeert.

Beschikbaar in Teams

Vind ondersteuning en verdieping direct in je dagelijkse werkomgeving. Mr HaHa 365 is beschikbaar in Teams, zonder extra inlogstappen. Efficiëntie en gemak binnen handbereik.

LMS GEKOPPELD MET MICROSOFT TEAMS

Mr HaHa 365 versterkt na Microsoft 365-trainingen de kennis door blijvende vaardigheden te ontwikkelen, zodat persoonlijke en organisatorische doelen effectief bereikt kunnen worden

Dit uitgebreide LMS (Learning Management System) speciaal ontwikkeld om verschillende dimensies bij elkaar te brengen. De standaard LMS kenmerken zijn

HaHa Training lachen resultaat

HOE WERKT MR HAHA 365?

Onze app biedt 24/7 hulp en leermogelijkheden, om jouw team te ondersteunen bij elke stap in het gebruik van Microsoft 365. Direct beschikbaar in Microsoft Teams.

Hoger rendement

Bepaal zelf de planning van modules en bekijk ons gedetailleerde dashboard hoe de content word ervaren.

Optioneel eigen modules

Uiteraard kunnen wij de modules voor u opstellen maar dit systeem is ook bij uitstek geschikt voor werkgevers die graag zelf de touwtjes in handen houden.

Microlearning

Microlearning is leren in een paar minuten. Onze content uit korte modules en zijn verticaal opgenomen, zodoende is het ideaal snel op te nemen via het gebruik van je smartphone.

VEELGESTELDE VRAGEN

Mr HaHa 365 is een geïntegreerd interactief leerplatform in Microsoft Teams. 
Het is in te laden als een Tegel in het meest populaire samenwerkingsprogramma van Microsoft. 

Er zijn verschillende licentievormen binnen Mr. HaHa 365. Wil je meer weten, we leggen dit graag uit in een vrijblijvende afspraak. Dit kan digitaal maar ook op locatie. 

Dit hangt af welke licentievorm je hebt gekozen bij het aanschaffen. Weet je niet zeker, welke licentievorm je hebt aangeschaft of twijfel je? 

Geen probleem wij helpen je graag verder in het maken van de juiste keuze. 

Het mooiste van Mr. HaHa 365 is dat het volledige geschaald kan worden. Er is dus ook geen minimum of maximum licenties.
Begint je organisatie met 10 FTE maar groeit dit uit naar 1000 FTE? Geen probleem u kunt kosteloos opschalen maar ook naar beneden schalen. 

 

Jazeker, standaard hanteren wij een minimum van 1 jaar toegang per licentie. Maar kies je voor 2, 3 of zelfs 5 jaar, dan is je organisatie gemiddeld per licentie minder kwijt. Meer weten over deze regeling, neem contact met ons op en ervaar de korting.

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus