Jouw Cursussen
Home > Cursusaanbod > Microsoft Word cursus

OP ZOEK NAAR EEN MICROSOFT WORD CURSUS?

Verzorgd door een ervaren trainer met een glimlach

Incompany
Microsoft Word training

Vanaf € 875,-

CURSUS MICROSOFT WORD OP MAAT

Ben je op zoek naar een Microsoft Word cursus waarbij je effectiever leer werken in Microsoft Word? Kies dan voor een maatwerk cursus Word. Deze is beschikbaar in drie niveaus.

Als beginner of als opfris cursus kun je deelnemen aan de Microsoft Word Basis cursus. Leer tijdens deze 1 daagse cursus sneller en effectiever te werken in Microsoft Word.

Wil je de meer uitgebreidere functies leren in Word zoals Samenvoegen, Sectie indelingen en Inhoudsopgaves, kies dan voor een Microsoft Word Gevorderde cursus.

Wil je de Expert worden in Word op je afdeling? Neem dan eens een kijkje bij onze 1 daagse Expert training. 

Stel zelf je eigen Microsoft Word cursus samen. Uiteraard help ik je mee om een zo’n zorgvuldig mogelijk cursusprogramma op te stellen.

Stel zelf je eigen Microsoft Word cursus samen. Uiteraard helpen onze trainers mee om een zo’n zorgvuldig mogelijk cursusprogramma op te stellen.

Al onze cursussen zijn opgebouwd volgens de hands-on methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de computer/laptop zit om in de applicatie te leren

TRAININGSONDERWERPEN MS WORD CURSUS

EN NOG VEEL MEER MOGELIJKHEDEN…

Zelf de cursusonderwerpen bepalen? Kies dan voor een maatwerk keuze pakket. 

BEN JE VOOR JEZELF OP ZOEK NAAR EEN KLASSIKALE MICROSOFT WORD CURSUS?

Reserveer dan een plekje in ons open rooster. Op vooraf geplande data verzorgen
wij cursus met een vooropgesteld programma in Microsoft Word Basis, Gevorderd of Expert.

HaHa Training lachen resultaat

CURSUS MICROSOFT WORD BIJ JOUW OP LOCATIE:

Wij kunnen o.a. Microsoft Word training verzorgen in:

VEELGESTELDE VRAGEN

Een incompany training in Microsoft Word houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Helaas zijn wij met het STAP Budget gestopt. Wil je een mooie aanbieding ontvangen voor een cursus? We denken graag met je mee naar een passende betaalbare oplossing

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus