Jouw Cursussen
Home > Diensten > Whats2Learn Microlearning

WELKOM IN DE WERELD VAN WHATS2LEARN

Dagelijks gebruiken 9,7 miljoen Nederlanders het instant messaging platform WhatsApp. Spring in deze leertechniek en behaal meer leerrendement.

Online
Leerplatform

WAT IS WHATS2LEARN?

Whats2Learn is een online leerplatform dat zich onderscheidt door content te delen via externe messaging kanalen. Whats2Learn biedt een centrale plek voor het creëren van content en biedt gebruikers hiertoe op laagdrempelige wijze toegang, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Laagdrempelig

Dankzij Whats2Learn kan kennis onder personeel laagdrempelig, eenvoudig én effectief worden onderhouden, geborgen en uitgebreid.

Simpel via een Messaging platform welke elke dag al gebruikt wordt... namelijk WhatsApp

Single Sign On koppeling

Verhoog het rendement door onze handige Microsoft Azure koppeling . Hierdoor worden gebruikers vanuit de Azure Active Directory direct met Whats2Learn gesynchroniseerd. U betaald dus nooit te veel licenties.

BEN JE VOOR JEZELF OP ZOEK NAAR EEN KLASSIKALE MICROSOFT 365 CURSUS?

Reserveer dan een plekje in ons open rooster. Op vooraf geplande data verzorgen
wij cursus met een vooropgesteld programma in Microsoft en Office 365.

HaHa Training lachen resultaat

HOE WERKT WHATS2LEARN?

Binnen het platform kunnen werkgevers modules creëren. Deze kunnen bestaan uit uit tekst, video- of fotomateriaal, testjes (zowel multiple choice als open vragen) of een combinatie hiervan.

 

Modules kunnen vervolgens worden toegewezen aan de juiste gebruikersgroepen. Door het verstrekken van een push notificaties worden deze gebruikers geïnformeerd over nieuwe beschikbare content, direct gefaciliteerd via Instant Messaging zoals WhatsApp!

 

Wanneer ze een module hebben doorlopen, worden de resultaten hiervan ook bewaard binnen het platform.

Hoger rendement

Bepaal zelf de planning van modules en bekijk ons gedetailleerde dashboard hoe de content word ervaren.

Bepaal je eigen modules

Uiteraard kunnen wij de modules voor u opstellen maar dit systeem is ook bij uitstek geschikt voor werkgevers die graag zelf de touwtjes in handen houden.

Microlearning

Microlearning is leren in een paar minuten. Onze content uit Whats2Learn is verticaal opgenomen, zodoende is het ideaal snel op te nemen via het gebruik van je smartphone.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Helaas zijn wij met het STAP Budget gestopt. Wil je een mooie aanbieding ontvangen voor een cursus? We denken graag met je mee naar een passende betaalbare oplossing

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

TEVREDEN KLANTEN

Bedrijven die glimlachend terug kijken op de gevolgde cursus