Microsoft SharePoint cursus

Bij ons bieden we twee soorten SharePoint curssussen aan om je te helpen bij het beheersen van SharePoint: een SharePoint basis training en een training voor gevorderden. Beide trainingen zijn verdeeld over 2 cursusdagen.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Onze basis SharePoint training is bedoeld voor diegenen die nieuw zijn in het gebruik van SharePoint of die hun basisvaardigheden willen versterken. In deze training behandelen we essentiële concepten en functies om je een solide basis te geven voor het werken met SharePoint.

Voor de meer ervaren gebruikers bieden we een gevorderde training aan, waarin we dieper ingaan op geavanceerde functies en mogelijkheden van SharePoint. Deze training is ideaal voor degenen die hun kennis willen uitbreiden en meer complexe taken willen uitvoeren binnen het platform.

Onze trainingen worden klassikaal gegeven op vooraf gekozen data. Dit betekent dat je samen met andere cursisten in een hands-on omgeving zit, met een maximum van 10 cursisten per klas. Door te werken in kleine groepen kunnen we een persoonlijke ervaring bieden en voldoende aandacht besteden aan elke deelnemer.

Onze benadering van training is voornamelijk praktijkgericht, wat betekent dat je veel tijd zult besteden aan het daadwerkelijk werken in en met SharePoint. We geloven dat hands-on ervaring de beste manier is om te leren en vertrouwd te raken met de verschillende aspecten van het platform.

Of je nu nieuw bent in SharePoint of al enige ervaring hebt, onze trainingen zijn ontworpen om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en het meeste uit dit krachtige platform te halen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze cursussen en je te helpen je SharePoint-kennis naar een hoger niveau te tillen!