Jouw Cursussen

Boost je productiviteit met Loop-onderdelen in Microsoft Teams!

Boost je productiviteit met Loop-onderdelen in Microsoft Teams!

TIPS & TRICKS

Microsoft Teams blijft innoveren en verbeteren om de samenwerking en productiviteit van teams naar een hoger niveau te tillen. Een van de meest opwindende toevoegingen aan dit platform zijn de Loop-onderdelen.

Met Loop-onderdelen kunnen gebruikers herbruikbare inhoud maken en delen in Teams, waardoor repetitief werk tot het verleden behoort. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van Loop-onderdelen, maar ook stilstaan bij enkele voorlopige nadelen om een evenwichtig beeld te geven.


Voordelen van Loop-onderdelen:

Loop-onderdeel efficiëntie ten top:

Met Loop-onderdelen kunnen teams sjablonen maken voor veelgebruikte inhoud, zoals stemlijsten, takenlijsten en controlelijsten. Dit

betekent dat je niet elke keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Stel je voor dat je een wekelijks terugkerende vergadering hebt waarbij je een

stemlijst nodig hebt. Met een Loop-onderdeel kun je eenvoudig de vragen en opties voor elke vergadering dupliceren, waardoor je tijd en moeite bespaart.

‘’Bij elke incompany Microsoft 365 training stelt HaHa training een kosteloze inventarisatie op’’.


Uniformiteit en Consistentie:

Loop-onderdelen zorgen ervoor dat iedereen binnen het team dezelfde structuur en opmaak gebruikt. Dit bevordert de uniformiteit en consistentie van de inhoud die wordt gedeeld, waardoor de communicatie duidelijker en overzichtelijker wordt. Of het nu gaat om het bijhouden van

taken, controleren van voortgang of het vastleggen van stemmen, de Loop-onderdelen zorgen voor een gestroomlijnde werkwijze.


Minder Fouten en meer Focus met Loop-onderdelen:

Met Loop-onderdelen verminder je het risico op fouten en vergeten details. Omdat je werkt met vooraf ingestelde sjablonen, hoef je alleen maar de benodigde informatie in te vullen. Dit helpt om afleidingen te minimaliseren en je te concentreren op de belangrijke inhoud van de vergadering of taak.

Zijn der dan ook nadelen in Loop-onderdelen:

Ja er zijn voorlopig nog nadelen in Loop-onderdelen van Microsoft Teams. Deze benoemen we natuurlijk ook om de balans op te stellen van deze fantastische nieuwe feature in Microsoft 365.

Beperkte aanpassingsmogelijkheden:

Momenteel kunnen de opties voor het aanpassen van Loop-onderdelen nog enigszins beperkt zijn. Gebruikers kunnen de sjablonen aanpassen, maar sommige geavanceerde aanpassingen zijn nog niet beschikbaar. Dit kan voor sommige teams een kleine hindernis zijn als ze zeer specifieke

vereisten hebben voor hun inhoud.


Beheer en Toegang in Loop-onderdelen

Aangezien Loop-onderdelen in Teams worden gemaakt en gedeeld, kan het beheer van deze onderdelen een uitdaging zijn, vooral in grotere organisaties. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste Loop-onderdelen en dat deze gemakkelijk te vinden zijn binnen het Teams-kanaal.

Aan de slag met een inspiratiesessies voor uw medewerkers? Schakel HaHa Training in en ervaar efficiënt werken in de Cloud.

Offerte aanvragen

Wij willen meer uit Microsoft 365 halen!

Of bel ons op

Zuijder Vlaerdinge 86,

Heerhugowaard

1704MZ

Super voorbeelden van Loop-onderdelen in actie


Stemlijsten

‘’Stel je voor dat je een teamvergadering hebt om te beslissen over een belangrijke strategische richting. Met een Loop-onderdeel voor stemlijsten kun je eenvoudig een sjabloon maken met de relevante opties, zoals “Voor”, “Tegen” en “Onthouden”. Teamleden kunnen vervolgens hun stem uitbrengen en het resultaat wordt automatisch bijgehouden.’’


Takenlijsten in Loop onderdelen

‘’Voor projectteams is een Loop-onderdeel voor takenlijsten een gamechanger. Maak een sjabloon met taken, deadlines en verantwoordelijke teamleden. Iedereen kan de voortgang van hun taken bijwerken, waardoor het team altijd op de hoogte is van wat er moet gebeuren.’’


Controlelijsten

‘’Bij het uitvoeren van herhalende processen of inspecties is een Loop-onderdeel voor controlelijsten ideaal. Stel een sjabloon op met controlepunten en actie-items. Gebruikers kunnen de controlelijst steeds opnieuw gebruiken en afvinken wat is voltooid..’’

Loop onderdelen in Microsoft Teams gebruiken

Kortom, Loop-onderdelen in Microsoft Teams zijn een krachtige manier om je samenwerkingservaring te verbeteren en herhaaldelijk werk te automatiseren. Terwijl enkele voorlopige nadelen moeten worden overwogen, bieden de voordelen van efficiëntie, uniformiteit en focus een duidelijk concurrentievoordeel. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met Loop-onderdelen en zie hoe je team naar nieuwe hoogten wordt gestuwd in

Microsoft Teams! 🚀

Ben je klaar om je Microsoft 365 ervaring naar een hoger niveau te tillen? Bij HaHa Training hebben we goed nieuws! Onze Microsoft 365 training bevat nu ook een diepgaande verkenning van de krachtige Loop-onderdelen in Microsoft Teams. Leer hoe je herbruikbare inhoud kunt maken, zoals stemlijsten, takenlijsten en controlelijsten, om je productiviteit te verhogen en samenwerking naar nieuwe hoogten te tillen. Vraag vandaag nog een training aan en ontdek hoe deze innovatieve functies uw werk- en teamprocessen kunnen transformeren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze interactieve en humoristische training!

Op de hoogte blijven?

Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de laatste updates van jouw Microsoft programma’s. Kun je wel wat hulp gebruiken van HaHa training bij Microsoft Teams- en Microsoft 365? Bel of mail ons voor de trainingsmogelijkheden.

Onze pluspunten

Waarom HaHa training?

HaHa training is gespecialiseerd in het verzorgen van de nodige trainingen om jouw organisatie volledig op stoom te krijgen in het gebruik van Microsoft 365 en de Office 365 programma’s. Van het werken met bekende programma’s als Word, tot met je hele team samenwerken in de cloud via Teams en andere digitale tools van Microsoft, bij HaHa training zijn we gepassioneerd en enthousiast over de tools die jouw organisatie helpen beter te werken.

01

Trainingen voor een scherpe prijs

Naast de passie en professionaliteit is ook de

prijs een goede reden om te kiezen voor een Microsoft 365 cursus of Office 365

training van HaHa training. Door onze trainingen en cursussen voor een scherpe

prijs aan te bieden weet jij zeker dat je met een training of cursus van HaHa

training kiest voor een investering in jouw organisatie die zich moeiteloos

terug betaald.

02

De training die jouw organisatie nodig heeft

Om zoveel mogelijk uit de programma’s en tools

van Microsoft 365 te kunnen halen willen we graag een training aanbieden die aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie of team. We kijken daarom eerst goed wat er al aanwezig is qua ervaring en kennis en wat we daaraan nog toe moeten voegen voor een optimale adoptie van Microsoft 365. Als afnemer heb je indien gewenst een grote invloed op de inhoud van de training.

03

Een training met een gezonde dosis humor

Zeker ook niet onbelangrijk: bij HaHa training proberen we ons aanbod van cursussen en trainingen wat op te leuken met hier en daar een knipoog of een grap. Zo houden we iedereen scherp en blijven de zaken die besproken zijn uiteindelijk beter hangen. Al met al reden genoeg dus om te kiezen voor de Microsoft 365 trainingen van HaHa training!

Veelgestelde vragen

Wat is een Microsoft 365 incompany training?

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Welke licentie heb ik nodig voor deze cursus?

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

Waarom heet Office365 nu Microsoft 365?

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Hoeveel deelnemers kunnen deelnemen aan een cursusdag?

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Is het mogelijk om in dagdelen te trainen?

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Welke trainingsmethode hanteren jullie?

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Wat zijn de cursustijden?

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Komen jullie cursussen in aanmerking voor het STAP budget?

Ja, een aantal cursussen zijn via het STAP budget te volgen. De volgende cursussen vallen binnen het STAP budget:

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.