Hans-Peter Hartog

Microsoft Teams trainer

Hans-Peter Hartog

Hans-Peter Hartog

Eigenaar HaHa Training

Microsoft Office cursussen met een glimlach

Van oorsprong ben ik afgestudeerd als Bachelor aan de Hogeschool van Amsterdam. Gekozen voor de afstudeerrichting Commerciële Economie met specialisme in Online Marketing. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest bij een opleidingsinstituut in Amsterdam heb ik de stap genomen om zelf cursussen te geven.

Microsoft Teams trainingen

Mijn passie ligt bij Microsoft Teams. Daar geef ik ook de meeste cursus in. Echter kriebelt mijn opleidingshart steeds vaker bij de andere (samenwerkings)tools van Microsoft zoals SharePoint, OneNote, OneDrive, Office 365 en Microsoft 365.

Office 365 voor eindgebruikers

Vanaf de start in mijn carrière hield ik mij bezig met de Office 365 licenties voor het opleidingsinstituut. Steeds vaker kreeg ik eindgebruikersvragen over Office 365. Ook daar heb ik mij in gespecialiseerd. Zowel de eindgebruikerskant als de beheerderskant (licentie, uitrol en adoptie).

Ondersteuning bij Microsoft Teams live events

Je kunt mij ook inhuren als Microsoft Teams ondersteuner voor bijvoorbeeld je Microsoft Teams Live event of ander belangrijke online evenement binnen je organisatie. In het verleden heb ik diverse projecten afge


“ERG BLIJ MET DE SERVICE, KENNIS EN ONDERSTEUNING VAN HANS-PETER. OP VRIENDELIJKE EN DESKUNDIGE WIJZE HEEFT HIJ ONS DOOR EEN DIGITALE BIJEENKOMST GELOODST. HIJ HEEFT VOORAF MENSEN WEGWIJS GEMAAKT IN DE OPTIES HOE JE EEN PRESENTATIE ONLINE DEELT. EN DIT ALLES MET VEEL GEDULD, FLEXIBILITEITE EN EXPERTISE. ERG BLIJ MET ZIJN DIENSTEN!”