Jouw Cursussen

Haal meer uit de cloud met een Office 365 training

Haal meer uit de cloud met een Office 365 training

TIPS & TRICKS

Ontdek de kracht van Office 365

Het werken in de cloud met tools zoals Office 365 is de afgelopen jaren bij vele bedrijven de nieuwe manier van werken geworden. Mede dankzij het gebruiksgemak en de mogelijkheid om altijd en overal samen te werken aan documenten, financiële overzichten en presentaties, is haast iedereen wel bekend met de uitgebreide mogelijkheden van samenwerken in de cloud. Ondanks dat je wellicht al uitgebreid met Office 365 werkt en je weg in de cloud goed kunt vinden, is het volgen van een Office 365 cursus een heel goed idee.

Met een Office 365 cursus leer je namelijk meer over het integreren

van de vele mogelijkheden en tools van Office 365 waardoor je uiteindelijk vele

malen efficiënter kunt werken en samenwerken. Niet alleen geeft Office 365 jou

en je team dus de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, ook hebben

deze tools de potentie om jou meer uit je tijd te laten halen.

De voordelen van een Office 365 cursus

Een maatwerk cursus

Met een Office 365 cursus leer je dus simpel

gezegd het meeste uit deze krachtige tools en samenwerkingsomgeving van

Microsoft te halen. Omdat iedereen en elke organisatie een andere manier van

werken heeft en ook een ander niveau van adoptie van werken in de cloud, vinden

we het bij Hahatraining belangrijk om jouw organisatie een training op maat aan te bieden. Zo zorgen we

ervoor dat we niet in herhaling vallen en de cursus voor jouw team zoveel

mogelijk waarde biedt. 

Samenwerken, samen trainen

Om als team het meest uit de cloud te halen is het van groot belang dat iedereen er dezelfde werkwijze op na houdt. Alleen op

die manier blijven de verwachtingen voor iedereen duidelijk en weet iedereen

waar informatie te vinden is. Door samen met je collega’s een Office 365

training te volgen verzeker je je ervan dat alle teamleden dezelfde kijk op

samenwerken hebben en de verschillende tools op dezelfde manier gebruiken.

Meer oefening, meer vertrouwen

Tijdens een Office 365 training oefenen we op een veilige en vertrouwde manier het werken met de verschillende applicaties

van Office. Door dit oefenen krijgen de verschillende teamleden meer ervaring

met het werken met verschillende applicaties in de cloud.

Het kan namelijk nog al eens gebeuren dat medewerkers net even iets niet kunnen vinden of even niet zeker meer weten of ze wel het juiste doen, waardoor het werken met de handige online tools weer afneemt. Om dat te voorkomen zorgen we er met een training voor dat het hele team straks de kennis en het vertrouwen heeft om de handige tools van Office 365 te adopteren en maximaal te benutten.

Het nieuwe werken - inspiratiesessies

“Volg eenvoudig een Office 365 cursus bij HaHa training en ervaar de kracht van samenwerkingstools zoals OneNote, Forms & Teams” 


Ontvang 10% korting

Vraag vrijblijvend informatie aan

Volg een cursus met een glimlach.

Neem deel aan één van onze cursussen.

Ontdek de kracht van Office 365

Voor vele bedrijven en hun medewerkers geldt dat het werken in de cloud met Office 365 uit een bepaalde noodzaak is ontstaan gedurende de COVID-19 pandemie. Je zou kunnen zeggen dat iedereen een spoedcursus

Office 365 heeft gehad omdat we allemaal van de ene op de andere dag vanuit huis moesten werken. Nu de pandemie voorbij is en we in ieder geval gedeeltelijk weer op kantoor werken, is de tijd aangebroken dat de

daadwerkelijke toegevoegde waarde van deze nieuwe manier van werken zich gaat manifesteren. Simpel gezegd betekent dat: hoe haal ik met mijn team elke dag weer het maximale uit Office 365?

Informatiebeveiliging en bewustwording in de cloud

Werken in de cloud heeft zich de afgelopen jaren nadrukkelijk aangediend bij vele organisaties en we hebben tegelijkertijd

maar weinig tijd en ruimte gehad om stil te staan bij deze ontwikkeling en de gevolgen ervan. Een Office 365 training is dan ook eigenlijk onmisbaar om eens duidelijk te spreken over wat werken in de cloud nou eigenlijk betekent voor jouw organisatie en medewerkers. Enerzijds kan dat gaan over de veranderingen op de werkvloer en veranderingen in de manier van werken. Wat betekent dit voor de rol van een medewerker en hoe ga je in deze nieuwe digitale omgeving met elkaar om?

Anderzijds is het ook van belang meer en meer de nadruk te leggen op informatiebeveiliging. Ook in de cloud werken we met gevoelige gegevens waar verstandig mee omgesprongen moet worden. Wat werken in de cloud betekent voor jouw organisatie en op welke manier je veilig samenwerkt in de digitale omgeving, leer je uitgebreid met een Office 365 cursus van HaHa training.

 

Samenwerkingstools in Office 365

Gedurende de training leggen we veel nadruk op de manieren om het meeste te halen samenwerkingstools zoals OneNote, Task voor Planner en To Do, Shifts, Goedkeuringen en nog tientallen Microsoft applicaties. Het zijn dergelijke tools die vaak minder bekend zijn bij het hele team terwijl dit wel de applicaties zijn waarmee het meeste tijdwinst geboekt kan worden. Door met deze tools efficiënter samen te werken is jouw team straks

nog maar een fractie van de tijd kwijt voor jullie meetings, planningen en projecten.

Een sterker team met Teams

Teams is de digitale ruimte waar je elkaar en mensen van buiten het bedrijf waarmee je samenwerkt kan ontmoeten. Door deze

omgeving goed te leren begrijpen en een heldere structuur aan te brengen in jouw Teams omgeving en jouw manier van werken met Teams, zorgen we ervoor dat iedereen altijd moeiteloos up to date is. Hoe je het meest uit Teams haalt leerje tijdens een Office 365 training.

Het verwerken van mails

Kennis en informatie delen is een van de speerpunten van samenwerken in de cloud. Informatie die jij binnen krijgt deel

je makkelijk en snel met je collega’s zodat jullie continu kunnen blijven ontwikkelen zonder elkaar steeds weer te hoeven vragen naar informatie. Zo leren we je in een Office 365 cursus minder te mailen en de mails die je verstuurd te archiveren naar Teams of Sharepoint, zodat alle belangrijke informatie van alle teamleden helder en centraal terug te vinden is.

Onze pluspunten

Waarom HaHa training?

HaHa training is gespecialiseerd in het verzorgen van de nodige trainingen om jouw organisatie volledig op stoom te krijgen in het gebruik van Microsoft 365 en de Office 365 programma’s. Van het werken met bekende programma’s als Word, tot met je hele team samenwerken in de cloud via Teams en andere digitale tools van Microsoft, bij HaHa training zijn we gepassioneerd en enthousiast over de tools die jouw organisatie helpen beter te werken.

01

Trainingen voor een scherpe prijs

Naast de passie en professionaliteit is ook de

prijs een goede reden om te kiezen voor een Microsoft 365 cursus of Office 365

training van HaHa training. Door onze trainingen en cursussen voor een scherpe

prijs aan te bieden weet jij zeker dat je met een training of cursus van HaHa

training kiest voor een investering in jouw organisatie die zich moeiteloos

terug betaald.

02

De training die jouw organisatie nodig heeft

Om zoveel mogelijk uit de programma’s en tools

van Microsoft 365 te kunnen halen willen we graag een training aanbieden die aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie of team. We kijken daarom eerst goed wat er al aanwezig is qua ervaring en kennis en wat we daaraan nog toe moeten voegen voor een optimale adoptie van Microsoft 365. Als afnemer heb je indien gewenst een grote invloed op de inhoud van de training.

03

Een training met een gezonde dosis humor

Zeker ook niet onbelangrijk: bij HaHa training proberen we ons aanbod van cursussen en trainingen wat op te leuken met hier en daar een knipoog of een grap. Zo houden we iedereen scherp en blijven de zaken die besproken zijn uiteindelijk beter hangen. Al met al reden genoeg dus om te kiezen voor de Microsoft 365 trainingen van HaHa training!

Veelgestelde vragen

Wat is een Microsoft 365 incompany training?

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Welke licentie heb ik nodig voor deze cursus?

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

Waarom heet Office365 nu Microsoft 365?

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Hoeveel deelnemers kunnen deelnemen aan een cursusdag?

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Is het mogelijk om in dagdelen te trainen?

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Welke trainingsmethode hanteren jullie?

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Wat zijn de cursustijden?

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Komen jullie cursussen in aanmerking voor het STAP budget?

Ja, een aantal cursussen zijn via het STAP budget te volgen. De volgende cursussen vallen binnen het STAP budget:

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.