Jouw Cursussen

Een succesvolle Microsoft 365 adoptie met HaHa training

Een succesvolle Microsoft 365 adoptie met HaHa training

TIPS & TRICKS

Leer de basis van samenwerkingstools in Microsoft 365 en werk efficiënter na de adoptie

Microsoft 365 bestaat uit het vertrouwde pakket van Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint, maar dan nu voorzien van uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden en online beveiliging. Het ideale pakket dus voor organisaties om gestroomlijnd samen te werken aan documenten, financiële overzichten en presentaties, met de vertrouwde en betrouwbare programma’s die we kennen van Microsoft Office.

Natuurlijk is het wel van belang om goed te

weten hoe je deze programma’s en hun uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden zo

goed mogelijk in kunt zetten voor jouw organisatie. We vertellen je daarom graag wat meer over de vele voordelen van Microsoft 365 en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw organisatie optimaal profiteert van deze krachtige tools zoals Microsoft Forms, Tasks voor Planner To Do, OneNote, Whiteboard en Lists!

Microsoft 365 succesvolle adoptie

“Volg eenvoudig een Microsoft 365 cursus bij HaHa training en ervaar de kracht van samenwerkingstools zoals OneNote, Forms & Teams” 


Ontvang 10% korting

Vraag vrijblijvend informatie aan

Volg een cursus met een glimlach.

Neem deel aan één van onze cursussen.

01


Dagelijkse werkzaamheden

Microsoft 365: de basis voor je dagelijkse werkzaamheden

Niet voor niets zijn de programma’s van Microsoft na decennia nog steeds de standaard wanneer het gaat om

tekstverwerken, het maken van spreadsheets en het maken van presentaties. De krachtige mogelijkheden die deze en andere programma’s van Microsoft bieden en hun onevenaarbare gebruiksgemak zorgen ervoor dat haast iedereen wel bekend is met het werken met deze veelzijdige tools. Voeg daaraan toe de efficiëntie en het gemak van het werken in de cloud en je begrijpt waarom het pakket van Microsoft 365 al jarenlang de nummer 1 keuze is voor het overgrote deel van bedrijven en organisaties.


Met een Microsoft 365 cursus haal je eruit wat erin zit

Om als organisatie optimaal te kunnen profiteren van de krachtige programma’s en samenwerkingsmogelijkheden van

Microsoft 365 wordt eigenlijk altijd aangeraden om een Microsoft 365 cursus te volgen. In de praktijk blijkt een dergelijke cursus of training onmisbaar voor de succesvolle adoptie van het volledige pakket in jouw organisatie. Want ondanks dat iedereen wel in enige mate bekend is met Word en Excel, gaan dergelijke programma’s en de samenwerkingstools die Microsoft 365 biedt pas echt hun vruchten afwerpen als je de fijne kneepjes ervan kent. En het kan hoe dan ook nooit kwaad om de bestaande kennis wat op te frissen en slimme tips te krijgen van een Microsoft 365 expert!

02


Cursussen & workshops


Werk je nog niet met Microsoft 365? Dit is wat je mist…

Voor organisaties die nog niet werken met de krachtige tools van Microsoft 365 is het goed om te weten wat de voordelen zijn van een overstap naar dit powerpakket! Want naast de functionaliteiten en het gebruiksgemak van programma’s als Word, Excel en PowerPoint heeft Microsoft 365 nog veel meer te bieden. Het uiteindelijke doel van het pakket is om een digitale werkomgeving te creëren waarbinnen collega’s makkelijk en efficiënt kunnen werken en samenwerken. Dat begint dus met de welbekende programma’s van Microsoft Office, versterkt met krachtige samenwerkingstools waarmee slim, overzichtelijk en snel samenwerken voor elk team binnen handbereik komt. De bestanden en spreadsheets kunnen gemakkelijk gedeeld worden met de juiste personen, zodat kennis en informatie delen een geïntegreerd onderdeel van je organisatie wordt.

Tegelijkertijd zorgen deze functionaliteiten ervoor dat het e-mailverkeer binnen je organisatie geminimaliseerd wordt. En dat is mooi meegenomen, want een overvolle mailbox wordt door veel mensen als een tijdrovende en stressvolle factor ervaren. Tevens zorgt Microsoft 365 er met

slimme communicatieoplossingen zoals Teams voor dat het organiseren van (digitale) meetings makkelijk en snel verloopt zonder dat dat onnodige tijd kost. Ook daarin is het goed om van te voren een Microsoft Teams adoptieplan op te stellen. Want hoe ga je een team nu inrichten en wat zijn vooral de valkuilen?

En natuurlijk biedt Microsoft 365 jouw organisatie daarbij digitale beveiliging die voldoet aan de hoogste eisen, zodat je zeker weet dat alleen de juiste collega’s toegang kunnen krijgen tot bepaalde documenten of meetings.

De verschillende mogelijkheden voor een Microsoft 365 cursus

Een succesvolle Microsoft 365 adoptie kan op verschillende manieren werken voor jouw organisatie. Afhankelijk van de huidige manier van werken en het niveau van kennis en ervaring met de tools van Office

365, kan een op maat gemaakt pakket worden neergezet.

Met dit pakket verzeker je je ervan dat jouw organisatie elke dag weer optimaal weet te profiteren van de aanschaf van een Microsoft 365 licentie. We lichten de verschillende mogelijkheden kort toe.

Incompany Office 365 training

Met een Incompany Office 365 training haal je het maatwerk in huis dat nodig is om jouw organisatie de fijne kneepjes van Office 365 aan te leren en bij te spijkeren waar nodig.

Indien gewenst is het cursusprogramma aan te passen aan de wensen en behoeften die er zijn binnen jouw organisatie. Zoals wanneer je bijvoorbeeld de focus wilt leggen op een bepaald onderdeel van het pakket. Ook is deze Office 365 altijd hands on, om zeker te weten dat iedereen zoveel mogelijk leert door zelf aan de slag te gaan.

Microsoft 365 inspiratiesessies

Met Microsoft 365 inspiratiesessies ontdekken we de uitgebreide mogelijkheden van dit krachtige pakket. We kijken aan de hand van voorbeelden van organisaties op welke manieren de programma’s en tools de huidige manier van werken van jouw organisatie zou kunnen verbeteren en stroomlijnen. De inspiratiesessies zijn ook ideaal voor het vergroten van draagvlak binnen de organisatie voor het gebruik van de veelzijdige tools uit

het Microsoft 365 pakket.

Digicoaches voor begeleiding na implementatie

Indien een van de collega’s al dan niet na het volgen van een Microsoft 365 cursus toch nog vastloopt of een specifieke vraag heeft over het invullen van een werkproces met het Office 365 pakket, is het natuurlijk prettig te weten dat er een team van digicoaches klaar staat.

Deze Office experts kunnen elke vraag beantwoorden en leggen in heldere taal uit op welke manier de tools en programma’s het beste gebruikt kunnen worden.

Platform met video trainingen als hulpbron na implementatie

Ook handig als hulpbron en naslagwerk na een Office 365 training is het online platform met video trainingen. Even opfrissen hoe het ook alweer zat of na die training blijven doorleren wat de programma’s van Microsoft 365 allemaal te bieden hebben. Iedereen doet het op zijn eigen tempo met de handige online omgeving vol met video trainingen!

Onze pluspunten

Waarom HaHa training?

HaHa training is gespecialiseerd in het verzorgen van de nodige trainingen om jouw organisatie volledig op stoom te krijgen in het gebruik van Microsoft 365 en de Office 365 programma’s. Van het werken met bekende programma’s als Word, tot met je hele team samenwerken in de cloud via Teams en andere digitale tools van Microsoft, bij HaHa training zijn we gepassioneerd en enthousiast over de tools die jouw organisatie helpen beter te werken.

01

Trainingen voor een scherpe prijs

Naast de passie en professionaliteit is ook de

prijs een goede reden om te kiezen voor een Microsoft 365 cursus of Office 365

training van HaHa training. Door onze trainingen en cursussen voor een scherpe

prijs aan te bieden weet jij zeker dat je met een training of cursus van HaHa

training kiest voor een investering in jouw organisatie die zich moeiteloos

terug betaald.

02

De training die jouw organisatie nodig heeft

Om zoveel mogelijk uit de programma’s en tools

van Microsoft 365 te kunnen halen willen we graag een training aanbieden die aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie of team. We kijken daarom eerst goed wat er al aanwezig is qua ervaring en kennis en wat we daaraan nog toe moeten voegen voor een optimale adoptie van Microsoft 365. Als afnemer heb je indien gewenst een grote invloed op de inhoud van de training.

03

Een training met een gezonde dosis humor

Zeker ook niet onbelangrijk: bij HaHa training proberen we ons aanbod van cursussen en trainingen wat op te leuken met hier en daar een knipoog of een grap. Zo houden we iedereen scherp en blijven de zaken die besproken zijn uiteindelijk beter hangen. Al met al reden genoeg dus om te kiezen voor de Microsoft 365 trainingen van HaHa training!

Veelgestelde vragen

Wat is een Microsoft 365 incompany training?

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Welke licentie heb ik nodig voor deze cursus?

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

Waarom heet Office365 nu Microsoft 365?

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Hoeveel deelnemers kunnen deelnemen aan een cursusdag?

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Is het mogelijk om in dagdelen te trainen?

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Welke trainingsmethode hanteren jullie?

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Wat zijn de cursustijden?

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Komen jullie cursussen in aanmerking voor het STAP budget?

Ja, een aantal cursussen zijn via het STAP budget te volgen. De volgende cursussen vallen binnen het STAP budget:

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

Bekijk ook onze andere trainingen

Microsoft OneNote cursus
OneNote cursus

Office 365 cursus
Office 365 cursus

SharePoint training
Microsoft SharePoint cursus

Excel cursus volgen?
Microsoft Excel cursus

Microsoft Power BI cursus
Microsoft Power BI cursus

Bekijk ook onze andere trainingen

Microsoft PowerPoint cursus
Microsoft PowerPoint cursus

Microsoft Word cursus
Microsoft Word cursus

Microsoft Outlook Timemanagement cursus
Microsoft Outlook cursus