Jouw Cursussen

De kracht van een digicoach 👊

De kracht van een digicoach 👊

TIPS & TRICKS

De digicoach abonnementen bij HaHa training zijn er voor de organisaties die medewerkers de allerbeste begeleiding willen geven op het gebied van digitale vaardigheden. In deze blog vertellen wij je er meer over.  


De opstap naar de digitale werkplek van de toekomst

‘’Je medewerker heeft net een training bij HaHa training achter de rug. Met een rugtas vol kennis en ervaring komt ‘ie terug op kantoor. De weken na de training gaat de medewerker alle geleerde kennis toepassen in zijn werk, maar toch zijn er nog vragen. Hoe zat het ook alweer met die nieuwe updates in Teams? Fijn als er iemand is die je dan kan helpen. Je belt HaHa training en je wordt direct geholpen door een digicoach, een coach die je met al jouw digitale vaardigheden helpt. Als organisatie heeft dit enorme voordelen doordat je de digicoach zowel online of op locatie kunt inhuren. Daarnaast kun je deze flexibel inplannen en zorgen wij ervoor dat er altijd een digitale expert beschikbaar is.

HaHa training biedt jou ondersteuning met Office 365 of andere digitale software. De Office 365 programma’s zijn heel bekend, maar ook veelzijdig en complex. Het is voor jouw medewerkers fijn als er een digicoach is die ze met de software helpt. Door te kiezen voor een digicoach bij jou op kantoor zorg je ervoor dat er altijd iemand aanwezig is.

‘’Het overbrengen van kennis en vaardigheden is ons op het lijf geschreven’’ 


De vraag naar digicoach abonnementen 

Hans-Peter, één van de trainers bij HaHa training vertelt: ‘’De vraag naar digicoach abonnementen begon al snel nadat we steeds vaker de vraag kregen of we na de trainingen ook nog beschikbaar waren voor vragen’’. Het antwoord was ja! Want onze service houdt niet op na de training. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een digicoach abonnement?

digicoach

Aan de slag met een inspiratiesessies voor uw medewerkers? Schakel HaHa Training in en ervaar efficiënt werken in de Cloud.

Offerte aanvragen

Wij willen meer uit Microsoft 365 halen!

Of bel ons op

Zuijder Vlaerdinge 86,

Heerhugowaard

1704MZ

Wat kun je verwachten van onze digicoaches?

Medewerkers die zich willen ontwikkelen binnen jouw organisatie op het gebied van digitale vaardigheden of het bewust en veilig werken met bepaalde software, daar staan onze digicoaches voor klaar. Vinden jouw medewerkers het spannend om met nieuwe software om te gaan? Dan zorgen onze digicoaches ervoor dat jouw medewerkers hierin gecoacht worden (ook in groepsverband). We bieden de dienst van een digicoach aan in de vorm van een abonnement dat je per maand afneemt. De hulp krijg je via Microsoft Teams of telefonisch. Elk abonnement dat je bij ons kiest heeft andere voordelen.

Je bekijkt de voordelige Digicoach abonnementen bij HaHa training. Je kunt kiezen voor digicoach online abonnementen of voor een digicoach op locatie. Je hebt al een digicoach abonnement vanaf €395,- per maand.


‘’Ervaar de kracht van vertrouwd werken in software en digitale vaardigheden’’

Bij HaHa training regelen we alles voor je van A-Z. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om jou voor, tijdens en na onze trainingen te helpen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden: 06 – 45 21 79 35 | info@hahatraining.nl

Op de hoogte blijven?

Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de laatste updates van jouw Microsoft programma’s. Kun je wel wat hulp gebruiken van HaHa training bij Microsoft Teams- en Microsoft 365? Bel of mail ons voor de trainingsmogelijkheden.

Onze pluspunten

Waarom HaHa training?

HaHa training is gespecialiseerd in het verzorgen van de nodige trainingen om jouw organisatie volledig op stoom te krijgen in het gebruik van Microsoft 365 en de Office 365 programma’s. Van het werken met bekende programma’s als Word, tot met je hele team samenwerken in de cloud via Teams en andere digitale tools van Microsoft, bij HaHa training zijn we gepassioneerd en enthousiast over de tools die jouw organisatie helpen beter te werken.

01

Trainingen voor een scherpe prijs

Naast de passie en professionaliteit is ook de

prijs een goede reden om te kiezen voor een Microsoft 365 cursus of Office 365

training van HaHa training. Door onze trainingen en cursussen voor een scherpe

prijs aan te bieden weet jij zeker dat je met een training of cursus van HaHa

training kiest voor een investering in jouw organisatie die zich moeiteloos

terug betaald.

02

De training die jouw organisatie nodig heeft

Om zoveel mogelijk uit de programma’s en tools

van Microsoft 365 te kunnen halen willen we graag een training aanbieden die aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie of team. We kijken daarom eerst goed wat er al aanwezig is qua ervaring en kennis en wat we daaraan nog toe moeten voegen voor een optimale adoptie van Microsoft 365. Als afnemer heb je indien gewenst een grote invloed op de inhoud van de training.

03

Een training met een gezonde dosis humor

Zeker ook niet onbelangrijk: bij HaHa training proberen we ons aanbod van cursussen en trainingen wat op te leuken met hier en daar een knipoog of een grap. Zo houden we iedereen scherp en blijven de zaken die besproken zijn uiteindelijk beter hangen. Al met al reden genoeg dus om te kiezen voor de Microsoft 365 trainingen van HaHa training!

Veelgestelde vragen

Wat is een Microsoft 365 incompany training?

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Welke licentie heb ik nodig voor deze cursus?

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

Waarom heet Office365 nu Microsoft 365?

De naam van Office 365 is veranderd zodat deze reeks functies en voordelen van het abonnement beter wordt weerspiegelt. Microsoft 365 bevat alles wat je kent uit Office 365, waaronder eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Hoeveel deelnemers kunnen deelnemen aan een cursusdag?

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Is het mogelijk om in dagdelen te trainen?

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Welke trainingsmethode hanteren jullie?

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Wat zijn de cursustijden?

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Komen jullie cursussen in aanmerking voor het STAP budget?

Ja, een aantal cursussen zijn via het STAP budget te volgen. De volgende cursussen vallen binnen het STAP budget:

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.