HaHa Training - Training en Groei
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan

0.00
No products in the cart.
HaHa Training - Training en Groei
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan

0.00
No products in the cart.

SharePoint incompany training

SharePoint is een tool binnen Office 365 die als het ware een omgeving biedt waarbinnen jouw gehele organisatie op een passende manier documenten en dergelijke met elkaar kan delen. SharePoint is een aanpasbare en schaalbare omgeving die door middel van handige functionaliteiten perfect aan te passen is op de manier van werken van jouw team of jouw organisatie.

Om deze waardevolle tool optimaal in te zetten is een incompany SharePoint training haast onmisbaar. Met deze training leren medewerkers de mogelijkheden van SharePoint begrijpen en toepassen, zodat straks jouw gehele organisatie gemakkelijk en snel kan samenwerken in de cloud.

Ontvang uw SharePoint training offerte binnen 1 werkdag inclusief r

Groepstraining aanvragen

Wij willen meer uit Microsoft 365 halen!

Of bel ons op

Zuijder Vlaerdinge 86,

Heerhugowaard

1704MZ

Ontvang 10% korting op uw offerte

De voordelen van SharePoint

Het belangrijkste voordeel van SharePoint is het werken met collega’s in de cloud. SharePoint stelt jou en je team in staat gegevens op een centrale plek met elkaar te delen waardoor samenwerken nog vele malen sneller gaat dan voorheen. Doordat SharePoint een alles in één platform biedt is het relatief makkelijk voor medewerkers om het overzicht te behouden en de mogelijkheden van SharePoint optimaal te benutten.

Een ander voordeel van SharePoint is de sterke beveiliging. Hierdoor weet je zeker dat de risico’s van het digitaal werken geminimaliseerd worden. Verder kan de SharePoint omgeving

relatief gemakkelijk gepersonaliseerd worden zodat de omgeving voor iedereen van jouw team herkenbaar en vertrouwd aanvoelt. Met de slimme functies en de gebruiksvriendelijkheid van SharePoint is deze omgeving een mooie stap richting

SharePoint training

Een SharePoint training volgen met je team

Door met je team een SharePoint training te volgen zorg je ervoor dat iedere medewerker vol vertrouwen en veilig aan de slag kan met deze krachtige omgeving. Bijkomend voordeel van een dergelijke incompany SharePoint training is dat medewerkers op dezelfde wijze met de omgeving leren omgaan, waardoor het een en ander binnen het team en de SharePoint omgeving optimaal op elkaar afgestemd raakt. Zo pluk je als team en als organisatie de vruchten van het werken met het krachtige SharePoint. Een belangrijk onderdeel van de training bestaat uit het gedeelte toegang tot gegevens. Hier leren we medewerkers de gebruikersrechten instellen en beheren waarmee bepaald wordt welke collega’s of afdelingen een document in SharePoint in ogen zien. Training in dergelijke onderdelen van de omgeving is onmisbaar voor een organisatie of team dat wil werken richting een geoptimaliseerde en veilige workflow.

Elke cursus uitgevoerd door HaHa Training is volledig maatwerk. Vooraf bespreken wij de onderwerpen die je graag terug ziet komen tijdens de cursusdag. Uiteraard zijn er standaard cursusonderwerpen voor de SharePoint cursus.


SharePoint training klassikaal

Op zoek naar een Microsoft SharePoint training waarbij klassikaal in open rooster verband getraind kan worden. Geen probleem. Wij hebben een landelijke dekking voor onze klassikale trainingen. Cursussen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen zijn mogelijk!

SharePoint training
Microsoft SharePoint Gevorderde cursus

SharePoint training
Microsoft SharePoint Basis cursus

995.00 excl. BTW

Of u nu dagelijks gebruikt maakt van SharePoint of sporadisch, het doel van deze cursus is om de software voor u te laten werken. Wij adviseren bij het implementeren en de adoptie van SharePoint een 2 daagse maatwerk cursus voor alle medewerkers. Zodoende kunt u ook de policy en werkwijze eenduidig aanbieden bij iedereen in de organisatie.


Met onze praktijkgerichte training leert iedere cursist op een optimale manier. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en vooral het stellen van vragen.


Wist je dat je bij HaHa Training ook aan het juiste adres bent voor bijvoorbeeld een SharePoint cursus?

Cursussen Microsoft SharePoint bij jouw op locatie:

Wij kunnen o.a. Office 365 cursussen verzorgen in: Almere | Alkmaar | Heerhugowaard | Obdam | Purmerend | Volendam | Amsterdam | Zaandam | Hoorn | Den Helder | Den Haag | Rotterdam | Haarlem | Utrecht | Schagen | Hilversum | Leiden | Middenmeer | Schiphol | Hoofddorp | Beverwijk | Enkhuizen | Amstelveen | en Online via Teams

Veelgestelde vragen

Wat is een incompany training?

Een incompany training in Microsoft 365 houdt in dat de trainer de cursus bij jullie op locatie organiseert. Vooraf is er een telefonisch intake met de docent om de leerdoelen te bespreken. Een incompany training is in de meeste gevallen een maatwerk traject.

Welke licentie heb ik nodig voor deze cursus?

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende Microsoft 365 licenties. In vrijwel alle licenties is een passend cursusprogramma op te stellen. Ben je niet zeker, welke licentie je binnen de organisatie gebruikt? Onze docenten helpen.

Hoeveel deelnemers kunnen deelnemen aan een cursusdag?

Wij adviseren om maximaal 10 cursisten per dag te laten deelnemen aan een Office 365 cursus in Den Haag. Met dit aantal blijft de kwaliteit gewaarborgd. Voor elke deelnemer is genoeg tijd om ook persoonlijke vragen te beantwoorden. Wil je meer cursisten in één keer voorzien van kennis? Neem dan contact met ons op voor eventueel presentatiesessies over Microsoft 365.

Is het mogelijk om in dagdelen te trainen?

Jazeker, incompany trainingen zijn op te splitsen in dagdelen. Wij adviseren minimaal 1 week en maximaal 3 weken tussen de 2 dagdelen in te plannen.

Klassikale open rooster trainingen zijn niet op te delen in dagdelen

Welke trainingsmethode hanteren jullie?

Wij maken voor al onze cursussen gebruik van de handson methode. Dit houdt in dat elke cursist zelf achter de applicatie plaats neemt. Aan de hand van theoretische uitleg en praktijkopdrachten leren deelnemers het optimaal. Uiteraard met een gezonde dosis humor tijdens de cursusdag.

Wat zijn de cursustijden?

Voor inhouse trainingen is het in overleg met de klant en de docent. Normaliter houden wij van 09:30 tot 16:30 aan. Er zijn ook klanten die liever eerder beginnen bijvoorbeeld om 09:00. Hier houden wij rekening mee bij de aanvraag en intake.

Voor onze klassikale cursussen zijn de cursustijden van 09:30 tot 16:30.

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Uiteraard willen wij elke cursist of bedrijf de juiste training aanbieden. Neem contact met ons op voor eventueel lopende kortingsacties.

Gratis adviesgesprek SharePoint?

Kies je voor HaHa training, dan ontvang je gratis het Office 365 adoptieplan. Dit opleidingsplan is geheel opgesteld voor jullie organisatie.