HaHa Training - Training en Groei
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan

0.00
No products in the cart.
HaHa Training - Training en Groei
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan

0.00
No products in the cart.
Microsoft Teams training Online

Online trainen in Microsoft Teams heeft sinds de COVID uitbraak een vogelvlucht genomen. Ben je op zoek naar een Microsoft Teams docent voor een groepstraining die Online training geeft, dan ben je bij HaHa Training aan het juiste adres.

Dankzij onze unieke kortingsactie profiteert u (bijna) altijd van 10% korting op aangevraagde offertes bij andere opleiders. Ons concept gaat de opleidingsbranche meer flexibel maken, zelf ervaren? Vraag vrijblijvende informatie aan!

Ontvang 10% korting op uw offerte

Waarom een Microsoft Teams training online?

Tegenwoordig heeft iedereen wel eens in een kantooromgeving gewerkt met Microsoft Teams. Helaas vanwege de COVID uitbraak, is bij vele organisatie de implementatie van Teams niet volledig of juist doorgevoerd.

HaHa Training helpt organisaties om een vertaalslag te maken in eenduidige werkwijze binnen Microsoft Teams. Samen kijken wij naar de online delen mogelijkheden en hoe de communicatie verloopt naast de traditionele Outlook en mail functies.

Als we het hebben over Microsoft Teams dan is dat wel de ultieme samenwerkingstool binnen een werkplek of bedrijf. Mede dankzij Microsoft Teams kunnen wij realtime samenwerken, communiceren, vergaderingen, en alles met elkaar delen. En het mooiste? Alles in slechts 1 applicatie, beschikbaar op PC, laptop, tablet en smartphone.

Wilt u zelf ervaren hoe een Microsoft Teams training online uw organisatie kan helpen? Vraag vrijblijvend informatie aan en ontdek de mogelijkheden!